Navigatie overslaan

Een maand of 2 geleden hebben we de volledige slaapkamer omgegooid, en zo ben ik ook aan een boekenkast geraakt waar ik heel content van ben.

Ik had ervoor al 4 boekenkastjes van Ikea (Flärke, toen nog aan 15 euro ’t stuk), maar die stonden verspreid over de kamer. Door de reorganisatie van de kamer konden er 4 naast elkaar, en nog eentje apart voor wat andere brol (DVD’s, foto-albums…). Dus nu staan er 4 kasten mooi naast elkaar, alle boeken staan er netjes alfabetisch in, een paar series staan samen, de Engelstalige boeken staan samen, en, haha, er is zelfs nog plaats over voor toekomstige boeken!

Vanuit mijn bed kan ik nu nog bij momenten gelukzalig liggen kijken naar mijn boekenkast. Ik ben niet bepaald een boekenverzamelaar, maar ik koop toch graag boeken (ik herlees ook graag boeken), en vind het fijn dat ze niet ergens weggestopt staan, zoals het een tijdje geweest is wegens plaatsgebrek.

8 Comments

  1. Hierin kan ik mij helemaal herkennen se… 8)

  2. hoooooooooh!!! Zó jaloers! :))

  3. 😀 @mararangi en Isabel!

  4. Ikke ook jaloers. Al onze boeken (en dat zijn er behoorlijk wat) zitten nog steeds opgeborgen in kartonnen dozen, wachtend op het grote boekenrek dat gepland is (maar er de eerste jaren nog niet zal komen).
    Heel mooi resultaat. Prpficiat.

  5. Boeken zijn super om te hebben, maar heel slecht voor de rug. Bij een verhuis toch. Want er kunnen er heel veel in een doos. Die dan niet te dragen blijkt…

  6. Niets dat mooier is dan een boekenkast. Bij ons thuis is de muur van de overloop van een verdiep er mee gevuld, vind het heerlijk…

  7. Blijkbaar zijn er nog veel liefhebbers van boekenkasten 🙂

  8. Wij lezen op het bibliotheektoilet. Het fototoilet is voor de kijkers. Maar zo’n kastenwand is de max.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: