Navigatie overslaan

Ik heb nogal uitgesproken meningen wat muziek betreft. Ik kan zeer uitermate dol op iets zijn (er zijn periodes dat ik eenzelfde CD uitentreure draai), en daar ook helemaal vol van zijn.

Daartegenover staat dat ik muziek kan haten met passie. En dat ik mijn mening daarover met graagte verkondig. Sommige artiesten kan ik écht niet hebben. En daar zal ik nu eens een paar voorbeelden van geven. Songs I hate with a passion. Here we go!

Op één met stip: Phil Collins. Mannekes mannekes, wat haat ik dat ventje. Mamaaaaah! En bij uitbreiding alles van Genesis met hem. Rukker! Ik heb er zelfs niets substantiëlers over te melden dan scheldwoorden. Gna!

A close second: Bryan Adams. Ooit vond ik ‘m wel goed, zo ooit, heel lang geleden, in de tijd van Run to You. Maar alles daarna, jongens toch. Summer of 69, zum kotzen. Everything I do… yuckie. Mediocriteit ten top.

Chris De burgh, Lady in Red. Snik. Snotter, Waaaaaaah. Zo’n zaagnummer.

Alanis Morissette. Hier ten huize wordt steeds naar haar gerefereerd als Analis. Trut. Brulboei. Leer eens zingen kind.

Dire Straits. De geïncarneerde saaiheid. Boring! Skip!

Zo, ik zal het bij 5 houden. Er is meer, veel meer. Maar genoeg negativiteit en slechte muziek voor vandaag!

Advertenties

8 Comments

 1. Als ik nostalgie krijg naar de jaren ’80, dan bekijk ik dit:

  De nostalgie is direct over.
  Dat kapsel, die saaiheid (met die valse stop middenin), en… het meisje waar ik dit ooit mee op 1 tegel geslowd heb.
  (En bovendien: de vlag dekte de lading niet:
  het had niks met Star Trek te maken!!!)

 2. T’Pau, past in het lijstje, jaaaaa! *huiver* Naast dat kapsel heb je nog die oorbellen!

  En ja, 4 van mijn 5 passen in de jaren ’80.

 3. Tsss tsss tsss ‘Bryan Adams was goed ten tijde van Run to you? Maar daarna? Summer of ’69: bwerk’? Uit welke periode komt dat denk je? Juist: uit die van ‘Run to you’ 😛

 4. Euhm sjuust, maar Run to You is achteraf nooooooit zo populair geweest als Summer of 69. Trouwens, de Summer of 68 was veel beter 😀

 5. Ik ben voor het ogenblik bezig met het in elkaar steken van de nieuwe filmkwis van het oudercomité voor volgend jaar. Speciaal voor onze leeftijdsgenoten: massa’s fragmenten uit de eighties!

 6. Hm filmkwis… zou ik daar wel iets van kennen? Lijkt me anders wel lollig (behalve dat ik nauwelijks nog goed genoeg zie eigenlijk).

  Wij hebben een tiental jaar geleden (of zo) een paar jaar een muziekkwis gedaan voor de school, vond ik zalig! (maar wel veel werk). Is iets wat ik graag weer zou doen, meedoen aan muziekkwissen.

 7. Euh… het is eigenlijk geen kwis OVER film, maar een kwis MET film. Ik toon een fragment en dan stel ik een vraag die over iets vraagt dat in de film te zien was. Bvb in Fight Club loopt Andrew Norton door een soort meubelcataloog (tamelijk aan het begin van de film).
  De vraag die ik hierbij stelde was een pure gokvraag: ik heb gewoon een handvol namen van producten uit de IKEA cataloog genomen en gevraagd of dat product een tafel, stoel of bank was. De doorgewinterde kwissers voelden zich een beetje bekocht, maar… er was wel veel ambiance.
  Er zitten ook veel muziekvragen in. Dit jaar onder andere over:

 8. Zalig, zo van die kwissen waar de doorgewinterde kwissers zenuwachtig van worden. I love it!

  Misschien zullen we dit jaar eens moeten meedoen hè. Als we ergens aan teamgenoten geraken, want erg sociaal zijn we niet op school 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: