Navigatie overslaan

Tja, het zal dan toch zonder illustratie zijn, ik zal ietske meer aan mijn fototoestel moeten foefelen voor ik er weer foto’s uit krijg. Ahum.

Soit, ’t is om te vertellen dat onze tuin weer van een urban jungle tot een mooi stadstuintje verworden is. Vorige woensdag al geploeterd om een hoop onkruid uit te trekken, en ‘mijn held’ Milan heeft alles klaargezet voor het containerpark.

Zaterdag dan naar het containerpark (mannenwerkje), en naar de serre om plantjes. Die dan zaterdagnamiddag geplant, tot de constatatie gekomen dat ik er echt te weinig had, nog eens naar de serre om een extra voorraad en verder geplant. Zondag platte rust (nah ja, ongeveer), en gisteren met vereende krachten het terras gehogedrukreinigd, de ruiten gekuist, en het gootje van het houtkot uitgekuist.

Nu hebben we eindelijk weer een tuintje om trots op te zijn. Hoera!

Advertenties

2 Comments

  1. Wij zijn ook aan het werken in onze tuin. Met ‘werken’ bedoel ik ‘grote werken’: nieuwe tegels, een nieuw tuinhuis, nieuwe planten; een totaal nieuwe look. Streefdatum: begin juli wanneer er thuis een groot feest is. Het hangt in onze buurtlucht zeker?

  2. Wow, grote werken zijn dat! Er zal inderdaad iets in de Sint-Amandsbergse lucht hangen! 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: