Navigatie overslaan

  1. De Gentse gemeenteraad. Mannekes, ben ik ontgoocheld. Ik, die zo trots was in Gent te wonen, omdat de Gentenaars het Bruin Blok toch wat binnen de perken wisten te houden. En dan krijgen we dit. Beschaamd ben ik. Aaargh!
  2. Sherpa. Naast afzetters, ook klungelaars en misinformateurs (dat is geen echt woord zeker). Afzetters, hoeft geen betoog. Klungelaars: als je naar http://www.sherpa.be gaat, en je krijgt een witte pagina met de melding No website has been configured on this address, dan krijg je spontaan een lachstuip. Of ga je huilen, wetend dat ze met al het geld dat ze je afluizen, nog geen deftige website geconfigureerd krijgen. Want, verkeerde informatie: hun website (als hij werkt) krioelt ervan. Links die een maagdelijk blanke pagina geven als je erop klikt, gewoon foute informatie (een manier om je zover te krijgen naar dat 0900 nummer te bellen aan 0.45 euro per minuut?). Aaargh!
  3. Oranje-blauw. En die formatie. Die nu slaapverwekkend begint te worden. Naast ook ergerlijk, met dat stomme taalgebruik ook altijd. Eerst het koffielepeltje suiker en wekenlang tig varianten erop, en nu gaat het over het menu. Willen jullie eens stoppen over dat menu? En gewoon een regering vormen? Aaargh.

Genoeg geërgerd. Spelletje spelen. En wachten op de DVD die nu toch 11 dagen na datum verstuurd is. Toch een ergernis minder.

Advertenties

2 Comments

  1. Ik was ook heel erg ontgoocheld in het eerste punt. Ge weet wat ik gestemd heb. Maar het heeft helaas niet mogen zijn. Ook in de andere twee punten kan ik u volgen!

  2. Ik ben wel nog altijd content met wat ik vorig jaar in ’t kieskotje gestemd heb 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: