Navigatie overslaan

Milan is thuis vandaag, een facultatieve verlofdag. Deze voormiddag alleen thuisgebleven, en om kwart na één was hij enthousiast dat ik weer thuis was, want hij had me toch een beetje gemist.

Ik heb me in de zetel geïnstalleerd met de laptop, en Milan heeft zich bij mij geïnstalleerd met zijn autootjes. Zijn CD-speler staat hier ook, en hij ging luisteren met de hoofdtelefoon op, omdat het iets was wat ik niet graag hoorde. Waarop we dan overeengekomen zijn dat het wel gemakkelijker zou zijn dat we samen naar iets zouden luisteren (in de grote stereo) wat we allebei graag horen.

En dat is Aenima van Tool geworden. Iets waar ik vroeger veel naar luisterde, maar de laatste tijd luister ik eigenlijk niet veel muziek meer. En sedert Tool opstaat, zie ik hem twijfelen tussen spelen en luisteren. Regelmatig stopt hij met spelen om aandachtig te luisteren, en af en toe herkent hij een echo uit het verleden. Tool staat hem heel erg aan, ’t jongetje heeft al langer een vreemde muzieksmaak voor een kind van zijn leeftijd, met heavy heavier heaviest op kop 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: